Vásárlás menete, szállítási és fizetési módok

Vásárlás menete:

Ha egy kincs elnyerte tetszését és szeretné megvásárolni, írjon levelet e-mail címünkre: csajoskincsek@gmail.com, hogy fölvehessük Önnel a kapcsolatot. Ez esetben kiírjuk a kincs alá, hogy már egy kincskereső rátalált :) elkelt az ékszer vagy egy másfajta kézi munkával készült apróság.
Ha több jelentkező lenne egy kincsre, az első jelentkező elsőbbséget élvez. Igény esetén, további megrendelést elfogadunk.

Fizetési módok:

Postai utánvétel:

Ha megrendelését utánvéttel küldjük el, a csomag átvételekor a postásnak kell megfizetni az ellenértéket.
Ebben az esetben a postaköltség jelentősen több, mint a többi lehetőségnél.
Csak külön kérésre vállaljuk a postai utánvét módját, kizárólag 2000.- -ot meghaladó megrendelések esetén.

Banki befizetéssel, átutalással:

Ha a megrendelt áru ellenértékét banki befizetéssel, átutalással szeretné kiegyenlíteni, akkor a posta költség összege jelentősen csökken. Amennyiben ezt a fizetési módot választja, az átutaláshoz szükséges adatokat e-mail-ben küldjük el Önnek. Kérjük utalás előtt mindenképp várja meg a megrendelést visszaigazoló e-mail-t, melyben megadjuk a pontos postázási költséget is.

A postázás minden esetben a vételár kiegyenlítését követően történik.

A kincseket buborékos borítékban postázzuk, a sérülések elkerülése érdekében. Ennek költsége 200 forint.
Minden kincset ajánlott küldeményként adunk fel, ennek a költsége minden esetben a csomag súlyától függ és hivatalos posta díjszabás alapján történik.
Kérésre "elsőbbségi" megjelöléssel küldjük, a csomagot a feladást követő napon kézbesíteni fogja a posta. Ez további + költséget jelent.

Személyes átvétel:

Egyes kincsek esetében lehetőség van személyes átvételre is, telefonon vagy e-mail-ben történt időpont és hely egyeztetése után. Üzletünk nincs, ezért fontos az egyeztetés.

Ebben az esetben a természetesen nincs posta és csomagolás költség.


10.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándékot küldünk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése