Garancia

Virtuális üzletünkben található minden kincsre garanciát vállalunk, melynek ideje 6 hónap.

A nálunk megvásárolható minden kincset a legjobb tudásunk szerint, minőségi alapanyagokból készítjük.
Az ékszerekkel bánjunk úgy, mint egy különösen értékes drágakővel. :) Ne tegyük ki tisztító szerek hatásainak, mert a damil és cérna sérülhet, illetve a gyöngy elvesztheti csillogását, lekophat. Lehetőség szerint próbáljuk az ékszereket szárazon tartani. Ha szennyeződés érte, szárazon tisztítsuk meg.
A kötött, horgolt, varrott kincsek tisztításához ne használjunk mosógépet. Kéz meleg vízben, kézzel mossuk, illetve kézzel csavarjuk ki, majd kiterítve, kitömve szárítsuk, így nem deformálódik.

Garanciát vállalunk a megvásárolt termék gyártási hibára visszavezethető okok miatt a kézhezvételtől számított 6 hónapon belüli meghibásodására.

A garancia nem vonatkozik a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő hibákra, mint pl.:
természetes kopás, karcolódás, ütés, nyomás, leesés általi sérülés és deformálódás, vagy vegyszerek okozta elszíneződés, törés, szakadás, vagy köves ékszerek esetén ütések miatti kőkihullás. Az ilyen hibákat nem áll módunkban megjavítani, ezekre garanciát nem tudunk vállalni.

Igyekszünk a legélethűbb fotót készíteni, de előfordulhat, hogy a színárnyalatok eltérnek a monitoron látottaktól, amelyért felelősséget nem tudunk vállalni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése